Om oss

Om företaget

Verksamheten startades 1989 av Håkan Karlsson och det var då vi började med uthyrning. Smedjan däremot har funnits ända sedan 1864.

Vi vänder oss huvudsakligen till företag men har även sportfiskare och föreningar bland våra kunder. Vår kundkrets kommer från hela Sverige och Europa. Vi har även haft gäster från Amerika och Ryssland.

Vår målsättning är naturligtvis att du som kund ska vara så nöjd som möjligt! Detta försöker vi uppnå genom att hålla rent och snyggt samt att ha hög kvalitet på både fisk och anläggning.

Tjänster

Njut av vacker natur, fiske och hantverk i Småland! Hos oss kan du fiska regnbågslax eller kräftor från våra odlingar. Vill du fiska om vintern så kan du köpa mört till agn av oss. 

Förutom fiske erbjuder vi även:

Lerduveskytte
Vi anordnar jaktstig och lerduveskytte i våran egna skog.

Aktiviteter och logi i skogen
Roa er med en spännande 5-kamp i de småländska skogarna! I våra skogsaktiviteter kan kunderna få klä ut sig till t ex troll samt äta god mat – detta brukar vara mycket uppskattat. Vill man kan man se näcken i sjön!

Hos oss finns tillgång till vedeldad bastu samt möjlighet till övernattning i kåta. Varför inte unna sig en stund i vedeldad bastu med bad i sjön efteråt? Det finns naturligtvis dusch och toalett.

Hantverk
I smedjan skapas vackert smide i form av t ex underbara ljusstakar. Vill du lära dig att smida? Vi håller smideskurser för intresserade! För mer infomation eller offert kontakta Håkan.

Musik
Vi hyr ut trubadur.

Kåtan
Här kan man få kaffe och sova över med eget liggunderlag.

Smedjan
Här finns möjlighet att avnjuta en välsmakande middag samt att ha enklare konferenser och produktvisningar.

 

Vi kan ta emot större sällskap.